[Dutch - LMS] Volume 1 Chapter 1

By Wing - 10:18 AM

[Translated by Aboebakr]
GEBOORTE VAN EEN DUISTERE GAMER


Stelt u zich eens voor een nobele, elegante en pittoreske leven in armoede die je nergens anders, maar in een soap zou kunnen vinden. Maakt niet uit hoe arm je bent, het maakt je niet ontmoedigt om onvoorwaardelijke liefde voor vreemden te laten zien, en zelfs een stuk brood is er om te worden gedeeld met een warme glimlach.



Als iemand beweerd dat een dergelijke illusie bestond in werkelijkheid, zou Lee Hyun hem slaan tot een pulp, en dan nogmaals om hem af te maken.



Het leven was te wreed voor de armen. De Labor Welfare Law door het Parlement maakte alle banen beschikbaar voor minderjarigen. Hoe Illegaal het ook was, had Lee Hyun in elk soort handel denkbaar gewerkt.



Vanaf de leeftijd van 14 stond hij te naaien in een fabriek. Het salaris kon alleen mager worden genoemd, maar hij was in staat om gratis te eten.



Echter, onder de grond met slechts 2 ventilatoren die stonden te draaien, werd zijn gezondheid erg verslechterd. Dankzij zijn beschadigde longen, kreeg hij zware medische rekeningen.



Dan was het een baan bij een tankstation en soms ging hij zelfs rond het trekken van een handkar om verzamelen en verkopen van herbruikbare materialen.



Maar maakt niet uit hoe hard hij gewerkt had, het geld in zijn zak was kleingeld.



Als een minderjarige, werd hij gedwongen om een ??baan illegaal te krijgen. Dit feit werd door zijn werkgever gebruikt om hem genadeloos te laten werken tot op het bot.



Hij leefde dit leven van uitbuiting tot 20 jaar oud. Dankzij het, wist Lee Hyun heel goed de waarde van geld. Echter, dingen zouden nu anders zijn. Eindelijk een volwassene, en daarmee een ID-kaart, dat zou hem in staat maken om legaal te werken.



Het Plaatsen van de ID-kaart in zijn portefeuille liet Lee Hyun mompelen.



"Ik moet werken totdat mijn lichaam bijna afbreekt. Ik moet in staat zijn om te gaan met 3 banen per dag. "



Toen hij een kind was, stierven zijn ouders, zijn familie nu bestond uit alleen zijn oma en zus.



"OK. Vanaf nu zullen we rijk zijn. "



Lee Hyun zweerde dit te doen en keerde terug naar huis.



"Kwam je net nu? '



Zijn oma stond liggend vlijen in een deken. Na het vallen van de trap een paar dagen geleden, kreeg ze een ontwrichte heup waardoor ze niet in staat was om te gaan werken.



Hoewel het innemen van medicijnen, met het huishouden kon ze niet naar het ziekenhuis om een ??goede behandeling te ontvangen en kon ze dus alleen rusten thuis.



Niet onder behandeling, elke avond kon ze alleen maar pijnlijk kreunen.



Wanneer Lee Hyun het huis binnen ging , voelde hij zijn borst verstikkend reageren . Het was een levenloos huis met een afstandelijke zusje en een oude oma. Zelfs als hij het niet wist, het was waarschijnlijk de reden waarom hij een hekel had aan thuiskomen.



"Hayan?"



"Ik heb geen idee. Ze ging naar buiten en kwam niet terug. Ze zou weer aan het rondhangen zijn met de slechte jongeren, geen idee”



Lee Hayan was zijn zusje. Hij zag haar niet vaak de laatste tijd.



"Het gaat wel goed. Wat kan er gebeuren? "



"Jij bent haar enige broer. Een broer moet zijn zusje te beschermen. "



"Ja."



Lee Hyun glimlachte wrang en ging naar zijn kamer. Zelfs als hij in fysieke arbeid of het besturen van een taxi werd gedwongen, wilde hij zijn zusje te laten studeren.



Voor een tijdje was ze op het slechte pad , maar ze was helder en intelligent, in tegenstelling tot Lee Hyun. Hij geloofde dat op het universiteit ze een goede echtgenoot zou kunnen krijgen en dan in staat was om goed te leven. Hij wilde ook zijn oude en zieke oma voor alles wat ze geofferd had aan Lee Hyun en Lee Hayan terugbetaalt ging worden.



"Juist, op zoek naar werk morgen. Er zal waarschijnlijk ook een arbeidsovereenkomst test zijn ....... "



Mompelend , schakelde Lee Hyun de computer aan . De oude computer zoemde tot leven. Zodra aangesloten op het internet, zoals volgens zijn routine, bereikt hij een spel. Dat spel was Continent van Magic. Een klassiek spel vrijgegeven 20 jaar geleden. Een online spel dat ooit een razernij van gamers in de Republiek Korea had.



Dat spel bleef op het hoogtepunt tot net 3 jaar geleden. Lee Hyun's Verouderde computer Lee samengesteld door het combineren van delen van hier en daar was niet in staat de meeste games te handelen.Niets dan Continent van Magic verliep vlot op zijn pc.



Het was de eerste game die hij ooit speelde, maar alleen tijdens het spel kon hij een gevoel van genot krijgen.



Lee Hyun's speelstijl was zeer eigenaardig. Hij niet associëren met de mensen om hem heen en in plaats daarvan gejaagd hele dag lang. Na het doden van monsters en het verhogen van zijn niveau, leidde hij tot een harder jachtgebied. Hij nam niet deel aan belegeringen of Guild Wars helemaal.



Hij vond plezier in het spel door een geleidelijke verhoging van de kwalificaties van zijn karakter en de verbetering van het materiaal. Hij ooit bejaagd voor 200 uur aan een stuk zonder een oog dicht te vangen. Het was niet ongebruikelijk voor hem om te strijden voor een maand om een ??niveau te verhogen of te vangen een enkel monster.



Sommigen zullen misschien vragen wat voor soort plezier hij zocht, maar voor hem was het leuk om te kijken zijn karakter sterker en toen hij in staat was om monsters die hij voorheen niet in staat om te verslaan, werd hij erg blij.



In een korte periode van tijd, had Lee Hyun het hoogste niveau bereikt. Hij had de ultieme staat waar niveaus niet meer steeg bereikt.



In de decennia van continent of Magic, het was de eerste en laatste record in de geschiedenis. Toen Lee Hyun keek terug, vond hij niemand die zijn karakter kon wedijveren in suprematie. In jachtgebied waar anderen worstelde als een partij, hij eigenhandig weggevaagd alle monsters.



Na klimmen naar het hoogste niveau, hij alleen gejaagd op de ultieme monsters, waaronder Dragons.



Hoewel, voor Lee Hyun, hij had alle belangstelling verloren. Tegenwoordig met de technologische vooruitgang, het ultieme doel van elk spel was om zich uit te rusten met de virtual reality-systeem.



Een werkelijk prachtige spel genaamd Royal Road, aangeduid als de standaard voor virtuele realiteit. Beginnend met een volledig geïmplementeerd wereld, het spel bevatte tienduizenden rassen en gebruikers. Meer dan tienduizenden banen en honderdduizenden vaardigheden.



Je zou op avontuur kunnen gaan en genieten zoals u wenst of zelfs gaan vissen op zee met vrienden voor dagen, zolang je geen grillige tyfoons tegenkomt natuurlijk.



De enorme omvang van de vrijheid was geweldig, maar het beste was vooral het systeem van de wonderlijke spel. Royal Road had de reputatie van het induceren van de ultieme fun een mens kan genieten in een spel.



"Goed voor mij, dat is allemaal gewoon een taart in de lucht."



Wat kan Lee Hyun verwachten van een computer vertraagd door een iets complexere webpagina?



Populair als het was, om de apparatuur die gerealiseerd virtual reality zou dan ? 10.000.000 gekost installeren. Als hij dat soort geld, onder alle omstandigheden, medische rekeningen van zijn oma, anders zou het gaan om zijn zusje's collegegeld. En nu ijverig geld te verdienen, het spel moest eindigen.



Weet je zeker dat je je account wilt verwijderen?



Ja / Nee



Lee Hyun bracht de muiscursor op 'Ja'. Nu, met een enkele klik van de muis, de gekoesterde personage dat hij opgevoed zou voor altijd verdwijnen. Op het moment dat hij spande zijn vinger, een gedachte racete door zijn hoofd.



'Kan ik mijn personage verkopen voor geld? Account verkoop denk ik. '



Ergens lijkt het. Een krant of iets zei het kopen en verkopen tekens gemeenschappelijk was. En dat verhaal betekende geld. Drong het tot Lee Hyun dat als hij zou gaan om zijn karakter toch te verwijderen, was het geen slecht idee om te verkopen aan anderen.



Lee Hyun begon te zoeken via het internet op zoek naar een trading site. Een zoektocht resulteerde in tientallen sites, en onder hen hij zich en ging de een met de grootste handelsvolume.



"Dus ik zet mijn karakter hier voor een prijs en het is gedaan? '



Lee Hyun geüploade foto's, samen met zijn eigen karakter.



Hoogste niveau in Continent van Magic met de beste equipment van Dragons, dat de moeite waard was 30000000000000 merken.



Hij besloot om de veiling te beginnen met de eerste prijs van 50.000 Won. Hij was bang dat niemand een bod zou doen als hij gevraagd voor een te hoge prijs.



De veiling deadline was op een dag.



Wachten voor een lange tijd voor het grote geld te komen was onwaarschijnlijk. Om een ??baan te krijgen hoewel hij nodig een fatsoenlijke pak van kleding, zodat hij in een haast om geld te krijgen meteen was.



Meestal was er een scala aan personages en items om de prijs te bepalen, maar de veiling inhoud van andere mensen kunnen alleen gezien worden door betalende leden dus Lee Hyun werd de toegang geweigerd.



Lee Hyun afgewerkt detachering en ging slapen. Vroeg wakker de volgende dag, was hij van plan om te stoppen door een nabijgelegen arbeidsbureau.



Niet eens een uur nadat Lee Hyun geplaatst, de netizens dat de virtuele ruimte bezet begon opwarmen internet.



***



Aanvankelijk geloofde niemand de veiling plaats. Met de laatste patch van de Continent of Magic, ze waren goed op de hoogte van de niveaus stegen aanzienlijk hoger.



Het maximumniveau limiet was 200.



In de hele server, kon niemand die een dergelijke toestand bereikt worden gevonden, mogelijk omdat de figuur zelf was vrijwel onmogelijk voor een mens leeft.



En nu, was er een veiling plaats met het karakter dat steeg naar het hoogste niveau te koop.



"Iemand speelt een grap op ons."

"Wat voor idioot dit gepost saaie dingen?"

"Dit is zo vaak gebeurd het is niet meer leuk."



Meerdere mensen commentaar op deze manier. Langs een aantal geadviseerd niemand misleiden, terwijl anderen dankte voor het maken van hen lachen.



Uit de vroege 21e eeuw, phishing inzendingen werd een trend en omdat ze zo vaak bedrogen, ze dachten dat het een van deze gevallen opnieuw.



"Nee, nooit ......."

"Dat kan niet."



Netizens probeerden de veiling bericht negeren. Maar hun nieuwsgierigheid niet kon weerstaan ??en gingen ze naar de post opnieuw te zien.



Veiling berichten onvoorwaardelijk vereist screenshots van het teken dat moet worden getoond.



Elk van de dossiers die aan het posten werden geopend. Het karakter info was werkelijk uitstekend. Verschillende statistieken maximale hit en uitrusting items waren inderdaad fantastisch.



"Waar heeft hij die wapens te krijgen?"

"Volledige set Red Dragon Armor samen met Red Dragon's Backbone Shield? Wow ....... "

"Hij zegt dat ze werden door de Zwarte God of Valor verleend."



Mensen bewonderden het nogal een beetje. Een of andere manier leek niet als een gewone phishing bericht. Om zulke gedetailleerde beelden te smeden, zou een grote inspanning nodig zijn.



"Deze man absoluut besteed veel tijd op."

"De interface is Continent van Magic, maar welk spel heeft hij de apparatuur importeren?"



Onder de aanwezigen op de veiling paal waren de huidige grafische vormgevers. Kijkend naar de basis foto, probeerden ze een blinde vlek te vinden.



"Maakt niet uit hoe goed gemaakte het beeld is, microscopische sporen blijven. Zelfs als het ziet er perfect in de ogen van het publiek, wanneer u de nieuwste technologie toe te passen, de nep-onderdelen zal worden onthuld. "



De ontwerpers vergroot de beelden met een factor 10.000, spoorde de pixels, bestudeerde elke schaduw, en zelfs gescande de fotobestanden in 3D proberen te bewijzen dat het een vervalsing. Maar hun pogingen bleken vergeefs. Tenslotte werden ze gedwongen te erkennen.



"Al deze beelden zijn echt."

"Ik ben de chief designer van LK Co Ik garandeer deze foto niet is gewijzigd in hoe dan ook."



In tegenstelling tot de verwachtingen, de grafische ontwerpers begon de authenticiteit van de beelden bevestigen.



Dan echte gebruikers van Continent van Magic verschenen. Het moment dat ze de beelden zagen, riepen ze in verbazing. Vanaf het begin dat ze vermoedde niets.



"Het is echt. Karakter genaamd Weed. Deze gebruiker is verdomd bekend. "

"De apparatuur is zijn, maar ik wist niet bereikte hij het hoogste niveau, echt indrukwekkend."



Lee Hyun speelde altijd alleen, opzettelijk vermijden van jachtgebied met veel mensen. Hij nooit deelgenomen aan belegeringen en kleine geschillen werden meestal genegeerd en gepasseerd door. Maar geruchten over hem nooit opgehouden te stoppen.



Draken doden en krakens geacht gewoon onoverwinnelijk en vegen door het hoogste niveau jachtvelden allemaal eentje.



Niet associëren met andere mensen betekent niet dat ze konden hem niet herkennen. Onder de overige gebruikers, was hij al een legende. Alleen Lee Hyun was zich niet bewust van het feit dat hij een beroemdheid.



"Dus de apparatuur is echt? '

"Dan, dit kan alleen worden opgeroepen jackpot ......."



De eerste prijs voor de veiling was 50.000 ?. Exclusief het karakter waarde of apparatuur, alleen het bezitten van het alleen volgens de huidige prijzen maakten het bedrag was veel te laag.



Mensen haastig begonnen hun offertes op te schrijven. Het ging in een flits van 50.000 tot 300.000 won, helemaal tot 700.000 ?. Een uur was niet voorbij voordat het overtrof 1000000 ?.



De waarde van de verkoop van slechts een stuk van de apparatuur, was er geen reden om terughoudend over het verlies. Het bod begon te omhoogschieten.



Tegen die tijd, veel mensen gestopt met deelname uit wanhoop, omdat ze dachten tot op zekere hoogte de veiling slotkoers.



Hoewel het aantal spelers in Continent van Magic na verloop van tijd, nadat de servers geïntegreerd in een en kosteloos werd, waren er nog steeds heel veel gebruikers.



Aanvankelijk was het de spelers van continent van Magic die reden de prijs, en na hen de rijke kantoormedewerkers die de prijs verder toegenomen waren.



Op een gegeven moment, toen het spel werd gemaakt, Continent van Magic hield de Republiek Korea de hele nacht wakker. Het hoogste niveau personage in dat spel, eigenaar is van die antieke had zo'n waarde die u wilde laten zien aan anderen.



De schranderder onder de kantoormedewerkers snel belde hun dezelfde leeftijd bazen.



"Directeur-nim, ben jij dat?"



-Waarom vraag je me om middernacht bellen? Wil je ontslagen?



"Eh? Dat, nou ....... Directeur-nim, heb je Continent of Magic te spelen in het verleden? "



-Ja, wat dan?



"Het hoogste niveau personage in Continent van Magic is voor veiling. Ik dacht Directeur-nim zou zeker geïnteresseerd zijn in het ....... "



-Wat! Wi, Weed bedoel je?



"Ja. Dus Directeur-nim kent. Personage is level 200. Statistieken en apparatuur zijn gevuld tot het maximum.



Daarna volgde de uitleg.



-Nu. Met je eigen geld oproep 30000000 ? nu. Ik ga terug naar huis nu om het te controleren, proberen om de eerste plaats bod komen.



In het huidige tijdperk, mensen die in het bezit sleutelposities in bedrijven behoorde tot een generatie die online games gespeeld in het midden van hun jeugd. Ze versterkt de prijsklasse.



In grote portaalsites en elk spel gerelateerde website, de hot topic over hadden was de veiling van het hoogste niveau in Continent van Magic. Veel mensen gaan zoeken en direct het zoekwoord ranking schot hemelwaarts. Vanaf dit punt, de echte veiling begon.



***



In de tussentijd echter, Lee Hyun sliep, helemaal niet bewust van dit.



"Nogada ... ? 50.000 per dag. Afwas in restaurants 30.000 gewonnen. Avondmaal, ham hakken ....... "



Hij was bezig met de opsomming van wat te doen de volgende dag in zijn dromen.



***



Met de mensen onder de aandacht al gericht op bepaalde persoon, is de veilingprijs stijgende.



Tot nu toe, niemand wist wie Continent van hoogste niveau Magic's was, maar het ingeroepen een verlangen om te bezitten en pronken met de eeuwige aard van de eens grootste spel.



De veilingprijs eindelijk overschreden ? 100000000.



Op dit punt, eigendom overschreed de marktprijs voor de individuele bedrijven en gereedschap. Sommige mensen klaagde over hun gebrek aan geld en viel uit de veiling.



"Ik denk dat de man de verkoop van dit karakter is een big-time weirdo."

"Hoe kon hij zette de veiling periode voor zo'n onbetaalbare avatar om slechts een enkele dag?"

'Was hij verdomd zeker dat hij zou de maximaal mogelijke prijs ontvangen voor het? "



Op deze manier mensen commentaar de veiling plaats om hun verdriet te verzachten. Het duurde niet lang, het aantal reacties ging verder dan 900.



De veiling werd automatisch een paar keer verlengd, en wanneer het overtrof ? 300000000, meerdere ondernemingen werd actief betrokken.



De kwestie van de veiling, het enige wat mensen wisten was dat er geen einde in zicht. Als de deal was geregeld voor een kolossale som, zouden talloze mensen over horen door middel van nieuws of mond-tot-mond, de publiciteit effecten waren formidabel.



Voor het plaatsen van slechts een ad vereist een stapel geld, ook, na pijnlijk geld uitgeven om een ??advertentie te maken, mensen nog steeds niet de moeite nauw kijken naar het. Echter, wat over het nieuws van het hoogste niveau personage wordt verkocht voor een klein fortuin? People's interesse en aandacht zou worden geconcentreerd.



Public relations-afdeling van elk bedrijf benaderd met een dergelijk perspectief. Digitale media versterkt de competitie, spel omroepen wilden het hoogste niveau karakter verwerven. De waarde of de marktprijs van het personage was geen probleem. Het organiseren van een reeks van specials over de beroemde spel in het verleden en dan gieten van het personage in kwestie zou de betrouwbaarheid en imago van de omroepen.



Hevige concurrentie heeft geleid tot de prijs torenhoge, en de stijging van het aantal bezoekers maakte het item trading site glimlach met tevredenheid.



De veiling kwam uiteindelijk tot een einde.



Vijf spel omroepen vochten elkaar, maar doordringende hoewel alle concurrentie, degene die de succesvolle bod gedaan en kreeg het karakter was CTS Media. De laatste stand van zaken was zijn snelle expansie en verhoging van de uitzending aandeel dat het een veelbelovend bedrijf te gaan naar gemaakt. Door tussenkomst van de secretaris van de president, werd het winnende bod geschreven en ingediend als de veiling afgelopen.



***



"Hallo."



Lee Hyun kreeg een telefoontje hem wakker uit zijn slaap in de ochtend.



De bouw baan vanaf de dag vóór uitgeput hem en hij in slaap was gevallen. Hij verdiende slechts 30.000 Won. Het was minder dan gemiddeld, omdat hij werd verteld korting voor incompetent.



-Hallo.



Onverwacht, afkomstig van buiten de ontvanger was de stem van een mooie vrouw.



'Eh ... lijkt erop dat u het verkeerde nummer gebeld. "



Lee Hyun, zeker van zijn dat niemand in haar volle verstand ooit zijn huis zou bellen geprobeerd de ontvanger neer te zetten.



Echter .......



-U hebt geprobeerd de verkoop van uw rekening via internet, is dat niet zo?



"Correct."



-Dit is CTS Media Incorporated. Ik ben de president secretaris Yoon Nahee. We hebben het bedrag van de huidige succesvolle bod gestort op de veiling in uw account, kunt u bevestigen op het item trading site, en aarzel niet om ons te contacteren.



"Wa, wacht eens even. Er was een succesvol bod? '



-Hmm. Ja, er was. Mag ik vragen als u nog niet hebt gecontroleerd?



"Nee, ik was een beetje druk ......."



Yoon Nahee van CTS Media.



Secretaresse President's, zelfs zo ver ging om te werken in de financiële middelen, ze was geen gewone vrouw. Ook weten 8 talen, die allemaal rond haar bezig waren vleiend haar. Maar het feit dat hij niet controleren de veiling van een dergelijk fortuin was genoeg om te overweldigen Yoon Nahee.



"Hoeveel was het succesvolle bod?"



Lee Hyun was gevuld met onbehagen. Hopen op minstens meer dan 200.000 ? aan de medische rekeningen te betalen, dacht hij dat hij moet vragen, maar de stem van Lee Hyun gehoord over de telefoon verbaasde hem in shock.



-3090000000 ?.



Oorspronkelijk, Lee Hyun's karakter, Weed, volgens de marktprijs was ? 150000000.



Tegenwoordig spelen op het hoogtepunt van populariteit, alleen de apparatuur kon doorgaan voor ? 100,000,000, maar als het een oud spel, de marktprijs is aan de extreem lage kant.



Echter, verschillende factoren, waaronder de beperkte veiling deadline, de one-of-a-kind zeldzaamheid en zijn roem heeft geleid tot het uiteindelijk overdreven 3000000000 ?. De veiling zelf was nieuwswaardig, dat was precies wat CTS Media nagestreefd.



Echter, Lee Hyun antwoordde botweg.



"Are you kidding me?"



-Wat?



"Ik kan niet geloven dat je me belde net om te praten over iets zo dom als dat. Ik ben opknoping up nu. "



Na het neerzetten van de ontvanger, Lee Hyun bitter lachte.



'Hoe wist ze dat over de veiling post? En hoe kwam ze mijn nummer een grap te spelen? "



Lee Hyun geloofde er niets van. Het klonk veel te absurd.



Echter, het moment dat hij de site heeft, zijn veiling bericht dreef op het hoofdscherm van het item trading site. Talloze mensen gepost reacties in real time, en de veiling succesvol bod bedrag was zoals ze zei, ? 3090000000!



Lee Hyun geslaagd niet alleen flauw te vallen vanwege zijn grimmige vasthoudendheid.



'Als dit een droom, ik hoop dat ik nooit meer wakker.'



De volgende dag, Lee Hyun bevestigde het geld ontvangen dat meer dan 3000000000 ? had echt is gestort op zijn rekening.



Hij kneep zijn vlees totdat het bloed zou kunnen worden gezien, onmiskenbaar de werkelijkheid! Lee Hyun haastte zich naar zijn oma tonen de bankafschriften. Hij nog durfde niet haar te vertellen in het geheel.



"Oma, ik maakte geld."



"Ja."



Zijn oma antwoordde hulpeloos. Het was nog maar 3 dagen geweest na zijn ID-kaart werd uitgegeven. Hij kon niet veel hebben verdiend.



"Nou, goed werk, Hyun-ah."



"Het was niet zo veel moeite, oma."



Lee Hyun overhandigde haar de bankafschriften.



"Wat is dit?"



"Kijk. Dit hier is het geld dat ik verdiende. "



Zijn oma wreef haar dim ogen een paar keer tijdens het kijken naar de bankafschriften. Het bedrag gestempeld in de rekening, de reactie was ongeloof.



"Je, heb je gestolen? Nee, nee, kan dit bedrag niet gestolen worden ....... "



"Wat ik deed was verkoop ik mijn spel account."



"Account? '



"Het is ingewikkeld om uit te leggen ... hoe dan ook, verkregen ik dit geld legaal."



"Dan is echt ......."



Zijn oma, gevuld met stijgende emotie, zacht snikte.



"Hyun-ah, net als anderen, kunnen we nu leven zonder zorgen te maken over water-en elektriciteitsrekeningen niet meer?"



"Natuurlijk. We kunnen zelfs bezitten ons eigen huis. "



"U kunt teruggaan naar school ....... en Hayan kan naar de universiteit. We hoeven niet langer te leven benijden anderen. "



Zijn oma was tot tranen toe bewogen. Het was hetzelfde met Lee Hyun.



Terwijl het lijden en bitterheid herinneren ontving hij.



"Nu kunnen we gelukkig samen te leven, oma."



"Ja, natuurlijk."



Met de moeilijke tijden samen, werden de twee mensen die veel meer opgewonden. Na enkele dagen verkregen ze een nieuw huis en kregen een behandeling in het ziekenhuis. Naast de heup van zijn oma, ziek in vele andere opzichten was ze en moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Zijn zusje Hayan was ook blij. Maar hun geluk was van korte duur.



De mannen gekleed in zwarte pakken. Degenen die hij niet wilde zien de meeste kwam naar het ziekenhuis.



Zwart geschikt mannen met vers van de winkel schoenen, ze letterlijk geduwd in de ziekenhuiskamer. Goed gebouwd, hoewel slechts 5 kwam, leek de ziekenhuiskamer te vullen.



Alle andere patiënten in paniek in angst dus met hulp van de verzorgers, ze rustig gleed uit.



Alleen Lee Hyun, zijn oma en de mannen bleven. Lee Hyun dacht dat het geluk zijn zusje was er niet op het moment dat ze kwamen. Maar niets goeds ooit kwam van die mannen. Hij verwachtte dat het niet anders dan vóór zou zijn.



"Lee Hyun. Ik hoorde van het geluk geschonken aan je familie ....... "



De blonde haired man sprak.



Lee Hyun schoot terug scherp.



"Dus?"

"In het verleden heeft je vader een lening, we zijn hier om die schuld te innen."

"Schuld?"

"Ja. En nu dat je het geld hebt, ik geloof dat je er klaar betaalt het terug bent. "



Lee Hyun slikte slikken zijn speeksel. Toen zijn ouders overleden, Lee Hyun erfde de ? 100,000,000 schuld.



Het zou fijn zijn geweest als hij de verklaring van afstand van de erfenis had gedaan, maar op dat moment Lee Hyun was jong en wist niet over de wet. Daarnaast zijn oma, met het verdriet van het verlies van haar kind, niet de opheffing van de nalatenschap van toepassing in de rechtbank binnen 3 maanden en de erfenis werd geërfd.



Daarom Lee Hyun werd schatplichtig aan de woekeraars voor 100000000 ?. Hij wist hoe meedogenloos ze waren, maar nu een hoop geld had hij. Het was niet nodig om bang te zijn.



"Ik zal de schuld terug te betalen. Hoeveel is het? '

"Terugbetalen? Uw woorden zijn een beetje kort. Nou, dat is fijn. We koesteren onze gewaardeerde klanten. Het geld dat u moet betalen is ? 3000000000. "



Aan woorden van de man, Lee Hyun's slapen klopten met woede.



"Absurd ....... Het geld dat mijn vader geleend was duidelijk ? 100,000,000. "

"Hey, het is al 8 jaar. Naarmate de tijd verstrijkt, rente opstapelt. "

"Zo'n belachelijke ding ... Ik zal aan de politie te melden."

"Rapport? Doe je best. Denk je dat de politie zal uw kant te kiezen? "

"De politie zijn de mensen riet."

"Puhahahaha."



De mannen lachten Lee Hyun's woorden. In het bijzonder de blonde haren man, hoorde dat absurdness, legde hij zijn hand op zijn voorhoofd en had een goede lach. De man die rustig achter sprak. Gezien de sfeer, leek hij net als hun leider.



"Leg het kind recht omhoog. Veroorzaken geen onnodige problemen. "



"Ja, Hyung-nim. Het spijt me. Nou jongen, luister aandachtig. Wat we aan het doen zijn geen wetten te overtreden. Want we kregen rechtmatig belang. Om te beginnen, de rente is 50% van de hoofdsom per jaar. Wil je dat ik te berekenen? Jaar 1 is gestegen van 100.000.000 tot 150.000.000, jaar 2 ruwweg 220000000, jaar 3 is bekroond 330000000, jaar 4 dicht bij bijna 500.000.000. "



Bij de berekening rapport, Lee Hyun voelde wanhoop. Schuld steeg 5 maal in slechts 4 jaar. 8 jaar verstreken, dus het zou kunnen geweest 2500000000, maar de tijd die voorbij was meer dan precies 8 jaar dus het was niet verkeerd om te zeggen 3000000000.



Lee Hyun terwijl wordt lastiggevallen door de bendeleden niet wist hoeveel schuld hij was binnen Zonder dat hij het weet, is opgelopen tot maar liefst 3000000000.



Faillissement!



Anderen met een 3000000000 schuld zou faillissement. Zelfs na het faillissement zou u waarschijnlijk te danken een paar duizend won. Lee Hyun niet eens overwegen faillissement. Het kost geld alleen maar om faillissement. De rechtbanken en juridische adviseurs. Betalen ze geld en na de nodige stappen, zou je failliet gaan.



Lee Hyun kon zelfs niet veroorloven om het faillissement. In feite, zelfs als je het geld had, kun je niet serieus geloven dat de vicieuze woekeraars zou je alleen laten om faillissement.



"We willen 3000000000."

'Nee, echt niet. "



"No way? Moet je zelf weten. Als u niet wilt zullen we weer komen morgen te verzamelen. Op dat moment wat je hoeft terug te betalen zal een beetje meer te verhogen, maar uw oproep. "



De mannen gekleed in zwarte pakken straalde vertrouwen. Het vertrouwen van de vrije wil, het vertrouwen van de macht.



En ook, Lee Hyun wist dat het beter was om de schuld terug te betalen als hij kon. In de eerste plaats waren er geen andere alternatieven, kwamen ze te weten dat hij geld had. De mannen lachten met een grijns.



"Arme oma is gewond geraakt en in het ziekenhuis, maar ze ziet er zeker comfortabel in het ziekenhuis. Net als je zusje in de gang. Zo'n mooi zusje, ik wed dat ze kunnen worden verkocht voor nogal wat op het eiland ....... "



"Waag het niet aanraken Hayan!"



"Relax, er gebeurde niets, maar toch. Op dit moment, we zijn gewoon aan het praten jongen. Maar wat als deze familie van drie werd in een keer opgenomen in het ziekenhuis. Het zou de meest ontroerende gezicht zijn. "



Lee Hyun kon niet meer tegen de bedekte dreigementen. Het kon niet worden geholpen. Het zou voldoende zijn als de mannen vertrokken. Wie niet in staat om het geleende geld terug te betalen, in de sloppenwijken hij het lot van degenen die geen geld om ze te geven had gezien. Als er een zonde in de eerste plaats was, werd het geld lenen van hen.



Zelfs niet in staat om afhankelijk van de wet, Lee Hyun moest zijn bankbook geven. De mannen kregen de bankafschriften ter plaatse, en haalde ? 90.000.000 in contanten uit een zak. Met het was de IOU voor ? 100000000 8 jaar geleden geschreven door Lee Hyun's ouders. Vanaf het begin wisten ze alles en kwam stevig voorbereid.



"Dank je wel. En sorry voor je problemen. "



Als de mannen verlieten de ziekenhuiskamer, Lee Hyun schreeuwde.



"Wacht eens even!"

"Waarom kind? Wat is er? "

"Someday, zal ik zeker zorgen dat u betaalt voor dit."

"Wat?"



"Omdat het geld is betaald, denken jullie dat dit het einde van de zaken is . Het betekent dat ik later nog wraak zal krijgen bij jullie. "



De mannen waren op het punt om weer te lachen. Echter, bij het zien van Lee Hyun's ogen, hun gelach stierf voordat ooit coming out.



Een jong, wild beest. De miasmatische omhelzing van zijn ogen stuurde een chill beneden hun stekels.



"Ik zie dat je nog wat geest in u. We moeten een onverschrokken jongen als jij over de hele wereld te onderwijzen. "



De mannen sloegen de handen uit de mouwen. Maar Lee Hyun was niet het geringste beetje bang, noch heeft hij terugdeinst.



"Genoeg. We hebben het geld verzameld dus doe niets onnodigs."Maar ......."

"Wil je echt naar een scène in een ziekenhuis te maken?"

"Begrepen, Hyung-nim."



De mannen stapten met gedonderde voetstappen uit.



"En jongen."



De leider van de mannen keek Lee Hyun aan en gaf hem advies.



"Ik ben Han Jinsup van Myongdong. Denk je echt je vrijmoedigheid zal werken in deze giftige wereld? Als je denkt dat het is oneerlijk, maken 3000000000 in 5 jaar en op zoek naar mij. Dan zal ik u van dienst zijn als mijn Hyung-nim. "



De woekeraars vertrok. Lee Hyun ging op de grond hulpeloos. En bij het geluid van zijn zusje huilend in de gang, brak zijn oma in een zucht.



***



Na beroofd op de melodie van 3000000000, had hij niet de kracht om iets te doen. Hij werd dichtgeslagen door extreme leegte. Echter, op de derde dag na beroofd, stond hij op.



Er was hoop. Zodat hij niet kon zitten en aarzelen. Een glimlach terloops afgedreven naar Lee Hyun's mond. Temidden van de tranen, lachen naar voren.



Het was maar een ogenblik, het aanraken ervaring van een grote som geld, dat leek hem verlichten maar een beetje over hoe te leven in de wereld.



'Right. Als ik een keer verdient, kan ik twee keer verdienen. "



Lee Hyun bezig was. 90000000 ? werd niet weggenomen, maar dat betekende niet dat hij het allemaal kon gebruiken. Omdat het huis contract reeds was ingesteld, 50000000 ? werd opzij gezet.



In staat om te annuleren, maar hij zou hebben om een ??boete te betalen. Hij zou liever sterven dan een boete te betalen.



Uiteindelijk is de hoeveelheid die kan worden gebruikt is slechts ? 40.000.000!



Alle dank aan de vastgoed malaise in de vroege 21e eeuw.



***



Met behulp van een deel van het resterende geld, Lee Hyun geregistreerd in vechtsporten zalen zoals aikido, kendo en taekwondo. Hij plaatste zichzelf op een streng schema verplaatsen naar maar liefst 6 plaatsen per dag. Als zijn lichaam brak in de verschillende sportscholen, beheerste hij vechtsporten.



De instructeurs daar noemden hem Wild Beast. Bouwen van zijn uithoudingsvermogen, zwaaide hij zijn zwaard hele dag lang genoeg om bloed te stromen uit zijn handen.



Virtual reality spel!



Een plaats waar een persoon zijn lichaam beweegt betekent dat u kunt handelen als in het echte leven. Dan leren martial arts en studeren over de game-systeem een ??beetje meer, zou het niet nuttig?



Natuurlijk zou die vechtsporten geleerd niet helemaal gunstig. Maar om sterker zelfs op niveau 1 te zijn, het beter was om martial arts te leren.



Stel je voor dat tenminste 10% sterker in het spel, de enorme effecten die het zou brengen. Vanwege dat, Lee Hyun in de ochtend en overdag geleerd martial arts, en in de avond bestudeerde over virtual reality games. Welk spel hadden de meeste gebruikers, en hoe het spel systeem werkte grondig werd geanalyseerd.



Voor elk beroep, stad en vaardigheid Lee Hyun gemaakt tafels analyse en speldde ze op de muren van zijn kamer. De papieren dossiers gebombardeerd kamer Lee Hyun's.



1 jaar. Lee Hyun leerde krijgskunsten en studeerde virtual reality games. De tijd van 1 jaar was niet alleen een periode van voorbereiding, werd het ook gebruikt om dichtbij te observeren van de ontwikkeling van de Koninklijke Weg.



De virtual reality spel aan het einde was zoals verwacht, Koninklijke Weg en zoals de naam al liep het pad van de keizer met sereniteit. Het bezit van meer dan 75% van het spel in de wereld marktaandeel, meer dan 90% van de Koreaanse gamers dit spel gespeeld. Het kan praktisch worden genoemd een geplande volgorde.



Vooral tijdens oorlogen van de koningen, het kwam tot een punt waar overweldigd de kijkers van alle andere netwerken. Het enige spel in de wereld waar iedereen roem, macht en geld konden krijgen. Royal Road was het resultaat van een ingenieus systeem in elkaar grijpende met virtual reality.



"Geweldig. Alle volgens plan. "



Koude ogen Lee Hyun's staarde naar de monitor.



Die dag kocht hij een capsule wordt gebruikt om verbinding te maken Koninklijke Weg voor ? 10.000.000. Het was duur genoeg dat tranen sijpelde uit, maar hij constant aan herinnerd zelf was het een noodzakelijke investering. Alle voorbereidingen klaar. Het was het begin van het spel. Hij voelde zich als een soldaat post in het slagveld.



 • Aansluiten op Royal Road
Ja | Nee


Toen het bericht kwam, schreeuwde Lee Hyun zonder enige aarzeling.

"Ja!"

 • Share:

You Might Also Like

3 comments

 1. lol het is zelf vertaald in het nederlands xD toch maar in het engels lezen zijn ze al veel verder :)

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Dutch, but there are many mistakes in it :o

   I never expected them to translate it into my own language.. Feels weard...

   Delete